Klinična raziskava pripravka Belinal

Klinična raziskava pripravka Belinal

Lekarna Vrščaj sodeluje pri raziskavi Fakultete za farmacijo Univerze v Ljubljani z naslovom »Študija vpliva pripravka Belinal gluco na splošno počutje in urejenost krvnega sladkorja na tešče pri bolnikih s sladkorno boleznijo tipa 2«.

Belinal je slovenska, popolnoma naravna učinkovina, ki se pridobiva po posebnem postopku iz lesa bele jelke. Prehransko dopolnilo Belinal gluco z edinstveno antioksidativno zmesjo polifenolov iz lesa bele jelke in kroma zavira razgradnjo ogljikovih hidratov ter posledično zmanjšuje porast glukoze v krvi.

Če imate sladkorno bolezen tipa 2 ali pred diabetično stanje in bi želeli sodelovati v klinični raziskavi, obiščite Lekarno Vrščaj, kjer vam bomo podrobno predstavili prehransko dopolnilo Belinal gluco in potek raziskave. Ob vključitvi v raziskavo boste brezplačno prejeli prehransko dopolnilo Belinal gluco, ki ga morate jemati 30 dni, in vprašalnik, s pomočjo katerega boste beležili vpliv uživanja pripravka na vaše počutje.

Več informacij najdete tudi na spletni strani Belinal, lahko pa nas za več informacij pokličete ali obiščete v lekarni v Črnomlju ali Vinici.

nazaj
arhiv
Live chat