Storitve

Merjenje krvnega sladkorja

Zgodnje odkrivanje povišanih vrednosti sladkorja v krvi je pomembno za preprečevanje razvoja diabetesa. Pridite v lekarno in preverite svojo raven glukoze v krvi.

več

Merjenje holesterola v krvi

Prekomerne količine holesterola se kopičijo v žilah, ki se posledično zožijo. Kakšna je vaša celokupna vrednost holesterola, lahko izveste ob meritvi v lekarni.

več

Merjenje krvnega tlaka

V lekarni vam lahko izmerimo vrednost krvnega tlaka in vas ob tem seznanimo s pravilno tehniko merjenja ter lastnostmi različnih merilcev za domačo uporabo.

več

Farmacevtski posvet o hipertenziji

Pri osebnem posvetu o hipertenziji vam bo lekarniški farmacevt izmeril krvni tlak in vam strokovno svetoval o nadzorovanju in zdravljenju povišanega krvnega tlaka.

več

Homeopatski posvet s farmacevtom

Pri homeopatskem zdravljenju lažjih akutnih obolenj se lahko o izbiri primernega zdravila posvetujete z magistrom farmacije z dodatnimi znanji iz homeopatije.

več

Osebna kartica zdravil

Farmacevt vam lahko izdela osebno kartico zdravil, kjer boste imeli na enem mestu zbrane vse ključne podatki o predpisanih zdravilih ter kdaj in kako jih jemati.

več

Pregled uporabe zdravil

Za izboljšanje rezultatov zdravljenja, prepoznanje ter svetovanje pri odpravi težav, povezanih z zdravili, se dogovorite za storitev Pregled uporabe zdravil.

več

Merjenje telesne mase

Ob obisku Lekarne Vrščaj lahko stopite tudi na strokovno umerjeno tehtnico in si izmerite svojo težo in višino, tehtnica pa bo izračunala vaš indeks telesne mase.

več
Live chat