Dermokozmetika

V lekarni je na voljo veliko različnih kozmetičnih izdelkov, poudarek pa je na tako imenovani dermokozmetiki. Gre za izdelke, ki se nanašajo lokalno na kožo, lasišče ali lase in so bili razviti v sodelovanju med farmacevti, kemiki in dermatologi. Dermokozmetični izdelki so več kot običajni kozmetični izdelki, saj imajo lahko tudi dermatološko delovanje in so formulirani za vzdrževanje zdravja kože, lasišča in las. Prav tako lahko v lekarni povprašate po kakovostni naravni kozmetiki, to je izdelkih za nego kože in las, ki so pridobljeni iz naravnih sestavin, ekološke ali tudi biološko-dinamične pridelave.

Izberite dermokozmetiko za nego občutljive, netolerantne in k alergijam nagnjene kože.

Prava izbira kozmetike za posamezen tip kože, ki upošteva značilnosti in morebitne težave kože, je poleg drugih dejavnikov zelo pomembna za ohranjanje lepe in zdrave kože. Ker je ponudba kozmetičnih izdelkov tako obsežna, vam svetujemo, da o kozmetičnih izdelkih povprašate tudi v lekarni, kjer vam bomo strokovno svetovali pri izbiri kozmetičnih izdelkov in o pravilni negi kože. Še posebej priporočamo, da se za nasvet glede nege kože obrnete na farmacevta, če imate kakršnekoli težave s kožo ali različna kožna obolenja (akne, atopijski dermatitis, luskavica, rozacea ipd.).

Nasvete pri izbiri kozmetičnih izdelkov in njihovi uporabi poiščite v lekarni.

Z izkušnjami in strokovnim znanjem vam bomo pomagali pri izbiri negovalnih kozmetičnih izdelkov, izdelkov za nego občutljive in netolerantne kože ter pri izbiri izdelkov za nego kože pri kožnih obolenjih. V lekarni so na voljo dermokozmetični izdelki različnih proizvajalcev. Veliko jih imamo vedno na zalogi, nekatere pa lahko po dogovoru za vas naročimo.

Za naročilo ali dodatne informacije o dermokozmetiki nas pokličete ali nam pišite prek spodnjega obrazca.

Obrazec za naročilo

Live chat