Obvestilo za javnost

Obvestilo za javnost

Od odprtja Lekarne Vrščaj bo kmalu minilo četrt stoletja in ker se je v tem času naš kader že bistveno osvežil, je zdaj čas, da osvežimo in posodobimo tudi naše prostore. Celovita prenova lekarne bo predvidoma trajala 2 meseca, v času prenove bo lekarna delovala v zabojnikih na parkirišču pred lekarno.

Zaradi selitve v začasne prostore bo Lekarna Vrščaj zaprta ta četrtek, 25. 1., in petek, 26. 1. 2024. Vendar pa smo tudi v času zaprtja lekarne za naše zveste stranke dosegljivi na telefonski številki 07 356 76 52.

Od sobote, 27. 1. 2024, bo lekarna nemoteno delovala v začasnih prostorih na parkirišču pred lekarno, kjer vam bomo tako kot že zadnjih 23 let na voljo za prijazen nasvet, izdajo zdravi, medicinskih pripomočkov, izdelkov za samozdravljenje, prehranskih dopolnil in drugih izdelkov.

Vse naše stranke ter tudi stranke ostalih trgovin in storitev v TPC-ju, kako tudi zaposlene v TPC-ju, prosimo za razumevanje in potrpljenje v času prenove zaradi manjšega števila parkirnih mest in občasno povečanega hrupa. Hkrati se vam že vnaprej zahvaljujemo za vašo podpro in obisk v naših začasnih prostorih.

nazaj
arhiv
Live chat